Tavasszal is népszerű az úszásoktatás a Debreceni Sportuszodában!

2024. 02. 08. (csütörtök) 16.52

Nem számít, hogy hobbi szinten, vagy éppen komolyabb célkitűzésekkel vágsz bele. Ha szeretsz úszni, nálunk minden esetben megtalálhatod a számításodat!

Várjuk azon gyermekek jelentkezését, akik a városban elérhető legjobb körülmények és a legfelkészültebb szakembergárda felügyelete mellett elsajátítaná el a vízbiztos úszás tudását, vagy a korábban megszerzett készségeket szeretné továbbfejleszteni.

 

Az első lépés minden esetben az alábbi űrlap kitöltése, amelyet követően Törőcsik Zsuzsa oktatásszervező felveszi veled a kapcsolatot, hogy a legmegfelelőbb csoportba kerüljön a beiratkozó gyermek:

https://forms.gle/bbSVJp1vab27y4hE9


Az űrlap kitöltése maximum 5 percet vesz igénybe, kérjük több gyermek esetén külön-külön végezzétek el az előjelentkezést!

Szeretnénk számotokra a leginkább kényelmessé, követhetővé és élvezetessé tenni az úszásoktatásra szánt időtöket, emiatt számítunk az adatok pontos megadására!

Az email cím nagyon fontos, kérjük használatban lévő, valós címet adjatok meg.Kérdés esetén forduljatok bizalommal az oktatásszervezőnkhöz:


Törőcsik Zsuzsa
Tel.: +36 70 635 2319
Email: dsiuszasoktatas@gmail.com
Facebook messenger üzenetben is tudtok érdeklődni:
https://www.facebook.com/zsuzsa.torocsik.5

 

Üdvözlettel,

DSI Debrecen Úszásoktatói CsapatCikk nyomtatása